ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Υπάρχουν πολίτες…β΄ κατηγορίας;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. |

Για το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

 
Του Γιάννη Γαλανόπουλου

 Σκαμμένα είναι εδώ και ένα μήνα , περίπου, στενά του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου, λόγω των έργων ανάπλασης της παλιάς πόλης. Έργο για το οποίο όλοι συμφωνούν , κάτοικοι , καταστηματάρχες, αλλά και επισκέπτες όταν πληροφορούνται για το τι ακριβώς γίνεται.


Ήδη έχουν σκαφτεί τμήματα στην Όθωνος, στη Σοφρώνη, , στη Σιώκου, στη Βασ. Όλγας. Περίοικοι ταλαιπωρούνται, μαγαζάτορες ζημιώνονται , αλλά υπομένουν γιατί γνωρίζουν ότι όλη η περιοχή θα ωφεληθεί με την ολοκλήρωση του έργου.

Απ ότι μαθαίνουμε όμως, μερικοί επαγγελματίες κομματιών δρόμων που ακόμη δεν έχουν ΄΄πειραχτεί΄΄ έσπευσαν ..αρμοδίως και ζήτησαν τα έργα μπροστά από τις επιχειρήσεις τους να ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη, λες και τότες σταματάει η κίνηση στο Ναύπλιο.

Και επίσης μαθαίνουμε ότι το αίτημα γίνεται δεκτό και ότι μόλις στα ήδη σκαμμένα στενά πέσει τσιμέντο , τα μηχανήματα θα …σιγήσουν , για να συνεχίσουν το φθινόπωρο.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο , σίγουρα ο δήμος Ναυπλίου και ο , νέος, δήμαρχος, ακολουθούν λάθος δρόμο. Πρώτο γιατί ήδη αδίκησαν κάποιους επαγγελματίες που σίγουρα ζημιώθηκαν , από το Πάσχα μέχρι τώρα, και δεύτερον γιατί θα καθυστερήσει , αδικαιολόγητα, το όλο έργο που ,έτσι και αλλιώς, ξεκίνησε και πρέπει σε ένα χρονοδιάγραμμα να τελειώσει .

Αν ο κάθε κάτοικος ή ο κάθε εστιάτορας, πιέζει τη δημοτική αρχή , με γνώμονα το δικό του συμφέρον, δεν θα βρεθεί άκρη, το σπουδαίο αυτό έργο θα τραβήξει σε ..βάθος και η δημοτική αρχή θα είναι , δυστυχώς, αναξιόπιστη.

Κάθε απάντηση δεκτή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ