ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Οι παπαγάλοι και άλλα...πτηνά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. |
  Δημοσιογράφοι για τον κ.Αναγνωσταρά είναι αυτοί που δεν έχουν αντίθετη άποψη για τα όσα λέει η κάνει.Τα έβαλε με τα blogs και τα παπαγαλάκια όπως είπε, που απαξιώνουν την προσπάθεια που έγινε για το μουσείο τελωνείων.Λοιπόν για να σταματήσει το παιχνιδάκι που έχει βρει με τα blogs.


Κατ΄αρχήν για το συγκεκριμένο θέμα πήραν θέση και την δημοσιοποίησαν επωνύμως ο κ.Γκιόλας με δηλώσεις του στα τοπικά κανάλια και ο Μ.Αντωνιάδης από τον blog "Άλλη Πρόταση." Τώρα όπως όλα τα δελτία τύπου έτσι και αυτό προβλήθηκε από πολλά blogs. Για το δημοκράτη κύριο Αναγνωσταρά αυτά τα  blogs είναι παπαγαλάκια και δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφία. Δημοσιογράφοι για τον δήμαρχο που θέλει να κατέβει και για βουλευτής είναι αυτοί που προσέρχονται στις συνεντεύξεις τύπου και δεν έχουν να ρωτήσουν κάτι στο τέλος.

Τι σας ρώτησαν λοιπόν κ.Δήμαρxε οι δημοσιογράφοι στο τέλος της συνέντευξης σας;
Σας ρώτησαν ποσά τραπεζοκαθίσματα προβλέπετε να έχει το κυλικείο;
Σας  ρώτησαν γιατί θα πρέπει να βγάζει και τα τραπέζια έξω από το μουσείο;
Σας ρώτησαν τι ακριβώς προβλέπετε να πουλάει το μαγαζί αυτό;
Σας ρώτησαν πως αν, λέμε τώρα αν, το μουσείο δεν έχει  επισκεψιμότητα και ο ιδιώτης επιδείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρων για το κυλικείο και το δουλέψει ως καφετέρια ποιες κυρώσεις προβλέπονται από την σύμβαση;

 Θα δούμε στα κανάλια λοιπόν το βράδυ στα δελτία ειδήσεων, ποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις σας τέθηκαν και τι απαντήσατε...και τότε θα καταλάβουμε και εμείς, αλλά και ο κόσμος ποιοι είναι οι παπαγάλοι.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ